Novabor: Mucizevi Leke Çıkarıcı Sprey

Novabor: Nanoteknoloji ile Geliştirilmiş Bor Moleküllü Leke Çıkarıcı Sprey


Novalabs, temizlik ve hijyenin önemini vurgulayan çevre dostu nanoteknolojik temizleyici ürünü NovaBor'un geliştirilme çalışmaları tamamlandı ve satışa sunuldu. Bor moleküllerinin hijyen ve temizlik özelliklerini nanoteknoloji ile birleştirerek geliştirilen NovaBor, kullanıcılarına etkili, hızlı ve güvenilir bir temizlik deneyimi sunmayı amaçlıyor.


Novabor, kumaş ve sert yüzey temizliğinde güvenle kullanılabilen bir üründür. Yüksek etkili bor molekülleri sayesinde, inatçı lekeleri dahi zahmetsizce temizlerken, hijyen sağlama özelliğiyle de dikkat çekiyor.


Novabor'un test kullanıcılarından gelen geri bildirimler, ürünün etkileyici sonuçlarını ortaya koyuyor. İnatçı lekelerin kolayca giderilmesi ve hızlı temizlik sağlaması, kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.


Novalabs AŞ şirket müdürü Prof. Dr. Seda BEYAZ, "Novabor'un, nanoteknoloji ve bor moleküllerinin güçlü birlikteliğiyle ortaya çıkan üst düzey temizlik performansını gururla sunuyoruz. NovaBor, günlük temizlik rutininizi daha kolay ve etkili hale getirmek için tasarlandı." dedi.



Novabor Leke Çıkarıcı ürünümüzü hemen Trendyol'dan satın alın



Novabor hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen iletişim sayfamızı ziyaret edin.

WhatsApp mesajı gönderin!
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz? ...
Lütfen mesaj yazmak için burayı tıklayın.